CONSULTANTA

CONSULTANTA

DE TOP

EXPERIENTA DE PESTE 17 ANI

Este din ce in ce mai evident ca organizatiile eficace de astazi sunt constituite din echipe puternice, conduse dupa un nou model de management al personalului, pus in practica de catre o noua categorie de lideri. Acest grup de lideri se diferentiaza printr-un model organizational bazat pe o analiza foarte atenta a celui mai important indicator masurat de organizatii si anume productivitatea. Chiar daca productivitatea este definita ca un raport simplu intre efort versus rezultate, ea poate fi influentata de un numar considerabil de factori, aparuti in urma trendului firesc de schimbare a structurii organizatiilor. Si provocarea cea mai mare cu care se confrunta managementul companiilor ramane in final gestionarea riscului de productivitate scazuta.


In condiile in care tendintele globale remodeleaza atat locul de munca cat si forta de munca, se poate vorbi despre o remodelare a muncii in sine, ceea ce impune conducatorilor de companii sa ia foarte serios in calcul necesitatea de a reproiecta intreaga structura organizationala si sa conceapa strategii de gestiune a capitalului uman adaptate noilor tendinte.

EXPERIENTA NE RECOMANDA

Romania se confrunta insa cu o realitate care nu se poate nega. Fiind specializata in domenii care in spatiul European sunt necompetitive, genereaza valoare adaugata scazuta, create de o forta de munca ieftina si necalificata. Un alt aspect care are incidenta negativa asupra pietei fortei de munca din tara noastra este faptul ca populatia Romaniei se afla sub influenta fenomenului migratiei care potrivit unui raport al Organizatiei Natiunilor Unite este in continua crestere, chiar si in contextul schimbarilor aparute in structura Uniunii Europene.

Chiar daca ar fi sa luam in calcul numai aceste doua aspecte, este inevitabil sa nu constatam cu ingrijorare impactul negativ din punct de vedere financiar asupra sistemului de pensii si asupra sistemului sanitar, prin imposibilitatea asigurarii unor venituri de natura contributiilor sociale si implicit prin imposibilitatea de asigurare a sustenabilitatii bugetului de stat. In acest context, necesitatea asigurarii fortei de munca pentru firmele care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei a devenit un sine qua non si este o slabiciune sa consideram ca aceasta necessitate va putea fi satisfacuta cu resurse interne. Aparitia firmelor care sa poata asigura si gestiona forta de munca de origine straina era inevitabila si creaza exact veriga lipsa in lantul economic..

home_jet_list2

Clienti de top

In toti acesti ani am reusit sa cream o relatie extraordinara intre muncitorii adusi si contractori, reusind sa strangem un portofoliu substantial de clienti cu care lucram constant, printre acestia facand parte firme precum:MAURER IMOBILIARE, PENES CURCANUL, SOMACO, GRIRO, SORSTE BUILD CORP, BOG ART, ERBASU, CONCELEX, AGRICOVER.

home_jet_list2

Raspundem nevoii pietei

In conditiile in care in acest moment din Romania pleaca anual 85.000 de romani, iar pana in 2017 numarul acestora ridicandu-se la peste 3.400.000, situatia este oarecum dramatica, iar nevoia de forta de munca de calitate incepe sa devina o prioritate pentru majoritatea firmelor fie ele mici sau mari.

O NEVOIE TOT MAI MARE

Specializarea firmei noastre in identificare si contractarea de resurse umane avand origine in Asia de sud est face din noi un partener de interes pentru firme din multe domenii de activitate, cuprinse in cele mai importante ramuri ale economiei romanesti: constructii, comert si servicii. In perioada premergatoare crizei, am asigurat in jur de 1200 de muncitori pentru locuri de munca din constructii, acestia fiind din China si Sri-Lanka.

Chiar daca criza economica din 2009-2012 a generat o scadere a cererii fortei de munca din toate domeniile, in ultima perioada, trendul ascendent pe care este inscrisa activitatea companiilor care isi desfasoara activitatea in tara noastra, se reflecta si in cererea de forta de munca. Astfel, numai in ultimii trei ani am adus peste 3000 de muncitori din Sri-Lanka si Vietnam. Trebuie sa remarcam ca in acest moment suntem singura companie de recrutare de forta de munca care aduce muncitori din Vietnam. In consecinta avem convingerea ca se impune o analiza atenta a oricui este interesat de dezvoltare economica bazata pe optimizarea si eficientizarea capitalului uman, noi fiind siguri ca putem asigura resurse competitive in acest domeniu atat de sensibil al activitatii oricarei companii.